Besatt!

Hjälp mig någon! Jag har blivit besatt av ett spel i min mobil.... det går ut på att samla ädelstenar och jag får inte nog. Satt ute en stund i solstolen och spelade när det började regna men min besatthet medförde att jag satt kvar tills mobilen var så blöt att jag inte längre såg vad jag höll på med..... är det oroande eller?

Jag ligger även på nätterna och spelar detta djävulsspel. Ska bara.... är min ursäkt och så kör jag ett par nivåer längre än sist. I mitt yrke arbetar jag med olika typer av beroenden varav spel är ett. Jag förstår att man fastnar i eländet så nu har jag fått spelförbud av mig själv och får inte spela förrän tidigast fredag, Hm, kanske skulle googla lite efter något annat roligt spel att fördriva tiden med under tiden jag väntar på att spelförbudet upphävs! :)

Ikväll ska vi på krogen tillsammans med goda vänner och der ser jag fram emot! Det är sjukt länge sedan vi var ute så det ska bli spännande och se hur det livet ser ut nu för tiden.... sist jag var ute fick jag en känsla av att tiden stått still i 10-15 år för jag träffade samma gamla vänner som var ute på den tiden då jag rörde mig världsvant bland discokulor och bardiskar, De jagade fortfarande efter den rätta och hade missat alla vetenskapliga studier att den rätta inte finns på krogen utan snarare på arbetet eller i föreningslivet. Men vad f-n gör man om man är arbetslös och inte har någon hobby? Skit samma, kul ska det bli och tillsammans med de vi ska ut med kan ingenting vara tråkigt! Alltid händer det ngt galet.

Annars är det lugnt i tillvaron för min del. Jag börjar känna att det snart är slut på ledigheten men det gör inget för om 10 veckor har jag semester igen och då flaxar vi iväg till varmare breddgrader och det ska bli skönt. Nu ska jag suga lite ur chokladsåstuben och trösta mig eftersom jag inte får fånga ädelstenar i min mobil!

Bäck och bölja - vilket påhitt!

Jag har övertalat maken att vi ska ha påslakan i bäck och bölja för det ska ju vara så skönt! Allt som påstås vara skönt fungerar som lockbete när det gäller honom så jag köpte hem ett riktigt snyggt påslakanset i just bäck coh bölja...... det är som att sova i en lovikavante!! Knöligt, varmt och konstigt! Jag fattar inte var och när det är skönt! Jag skulle kunna leverera några ruggiga metaforer om detta påslakan men jag stannar här eftersom man kan bli anmäld på Internet om man är för grov.... det är bara några få jag känner som pallar med grovheter så de ska få mina beskrivningar via e-post istället.

Ikväll har vi varit och spelat minigolf. Jag brukar nöja mig med att bara säga golf för det låter lite lyxigare men sanningen är den att det är minigolf det handlar om och jag kom på ikväll igen att det är något som jag avskyr! Det är bara roligt till bana tre sen ger jag upp och slår iväg bollen helt utan koncentration eller fokusering.... det går f-n inte att anstränga sig efter bana tre. Han som jag delar brevlåda med har en vinnarinstinkt som är skrämmande! Han skulle lätt linda golfklubban ett varv runt halsen på mig när jag småler lite åt hans misstag om det inte vore för att vi inte är ensamma på banan. Jag är inte ensam om att vara skadeglad och får god hjälp med att reta honom av både son och dotter men vi gör det på behörigt avstånd. Säkerhetstänket måste prioriteras när man har en "dålig-förlorar-make" i hushållet. Men vi klarade oss utan skador för han vann överlägset....... men en sak som verkligen retar mig är de s.k minigolfproffsen! De där som kommer med en liten väska fylld med färgglada bollar som kostar runt 100-lappen styck. På väskan ska det helst sitta en liten nalle och så har de en gummigrej på klubban som de tar upp bollen med så de slipper böja sig... jag får eksem på denna larvighet och mina barn vet att de ska slå ihjäl mig om jag någon gång nämner att jag ska satsa på att bli minigolfproffs, Det är lika larvigt som att ha mössor eller vantar eller vad f-n det kallas på klubborna i "vanlig" golf!

Så.....då har jag gjort ett litet avbrott i min bloggsemester och i den bästa av världar så har jag roat någon och retat upp någon annan,.... jag är nöjd och tackar för mig! Snart är det dags att ta med gubben upp i sovrummet.............för att riva ur den sabla bäck och böljaskiten och bädda med normala lakan! God natt

Semesterstängt

Jag har som sagt var haft semesterstängt här på bloggen och det kommer att fortsätta en vecka till. Sen när jagh återgått till mitt arbete och inte längre har något privatliv så ska jag börja skriva här igen. Just nu letar jag efter den sabla regnguden för att slå honom på käften! Jag hatar regn och det finns inga fördelar med detta vatten! Det får mig inte ens att krympa!

Nu ska jag ägna mig åt sådant man gör på semestern...... sover! God natt, Vi ses om en vecka.

RSS 2.0