jag har stulit

Nedanstående lista med bloggtips har jag stulit från en väns blogg.... jag börjar inte idag men imorgon kanske ni får läsa om min första kärlek eller ngt liknande. =)

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Inte bättre själv....

Jag sitter och surfar runt bland alla bloggar jag läser och ingen av dessa är uppdaterad idag förutom en! Hur är det möjligt att de inte har skrivit en massa roliga saker från årets första advent. Besviken!!! Tills jag inser att jag inte har bloggat själv på flera dagar. Jag har inte haft tid! Idag har vi haft adventsmys på eftermiddagen och på förmiddagen var jag ute och letade efter en bock. Jag vill ha en bock som ska få stå ute och som jag kan titta på lite kärleksfullt när lusten faller på.... men jag har inte hittat en sådan bock. Min bock måste kunna stå stilla och han ska dessutom vara gjord av granris. Nix, inte en bock så långt ögat kunde nå.

Nu ikväll har jag och maken vandrat över stan och då såg jag en fin julgran i en kruka utanför en butik. Kanske skulle jag sno den och göra mig en egen bock. Men nej, jag föredrar ärlighet så här ska inte stjälas någon gran.

Nu slutar jag skriva för här vankas det skräckfilm. Tjingeling


nu äre jul snart

Jag har vardagsrummet fullt av kartonger med julsaker och nu vet jag inte var jag ska börja. Jag har ingen energi och jag begriper inte hur det är möjligt när jag hela dagen längtat hem till dessa kartonger. Jag förstår mig inte på mig själv och det är oroväckande men mest oroväckande är det att det är den late i mig som alltid vinner. Så istället för att ta tag i det hela så lägger jag mig på soffan och somnar. Fy f-n vilken sabla apa jag är.

Jag har föreläst idag och det gick bra. Jag inser att jag älskar att stå på scenen och jag får sån lust att göra något helt otippat när jag står där framme. Men jag skötte mig och jag behövde inte ens imitera Silvia. Jag är ju liksom redan drottninglik som ni minns. =)

Nu ska jag kanske ändå ta tag i dessa kartonger men innan jag gör det så måste jag återigen bara skriva av mig min ilska och frustration över att mobbing på arbetsplatser förekommer! Alla upprörs över att det händer i barnens värld men är det konstigt när deras mammor och pappor själva gör samma sak bland sina kollegor? Fy fan vad dåligt det är att tro sig ha rätt att tala illa om andra bara för sitt nöjes skull! Så, då var det sagt och det känns lite bättre.

Tjingeling!


Hjärndöda jag!!!

I augusti var det så lätt att vara kaxig och lova att jag minsann skulle åta mig att föreläsa på Conventum i höst/vinter....... nu är det höst/vinter och imorgon förväntas jag stå där framme i stora salen och berätta om ASI och ADAD. Det ska jag göra och jag ska f-n göra det bra men direkt efteråt ska jag injicera kaustiksoda och sen göra en dubbel mollbergare (heter det så?) rätt ner i Svartån så att jag aldrig mer kan säga "Javisst kan jag åta mig det!" För vem vet vad jag tackar ja till nästa gång med övertygelse att jag fixar allt! Antagligen att sjunga Ave Maria på ett tv-sänt bröllop eller så ska jag väl teckentolka i Plenisalen när Reinfeldt messar på om aliansens förträfflighet. Ja, allt kan hända när jag får hybris.

Innan jag avslutar detta meningslösa inlägg måste jag berätta om nattens sjuka dröm. Jag drömde att jag tappade håret på ett sätt som blev en omvänd mohikanfrilla..... snygg jag blev. Vaknade med ett ryck och kände lite försiktigt på huvudet men den råttfärgade pälsen satt kvar och jösses vad jag älskar mitt hår efter den drömmen! Nu ska jag genrepa inför morgondagen och ett tips är att djupandas och i tanken förvandla mig till Drottning Silvia. Bryta på tyska ska väl inte vara så svårt? Resten har jag ju naturligt som ni ser nedan!


      vs          

barnbarn på besök

Vi har haft vårt lilla barnbarn på besök i helgen. Det är alltid lika roligt när dottern med familj kommer på besök! Den lilla charmören börjar bli stor och han vet vad han vill. Han är konstant glad och det är svårt att inte skämma bort honom. Den här julen kommer jag ensam se till att leksaksaffärerna slår rekord! Det är så roligt att handla julklappar att jag helt enkelt inte kan låta bli att handla som en shopoholic. Det är inte barnbarnet som jag handlar till utan alla nära och kära..........


Som en liten överraskning så slutar jag blogga här för nu ska jag titta på tv. Ensam mamma är det dags för och jag ska hinna fixa en sak innan det är dags. HEJ DÅ


jullängtan

Jag har inte skrivit på länge och det beror helt enkelt på att jag inte har haft lust! Och har jag ingen lust så skriver jag inte! Jag har istället ägnat tid åt att längta till julen..... låter helt sjukt, känns helt sjukt. Jag längtar, planerar, handlar och bara väntar på att tomten ska komma.

Jag älskar julen och i år kommer den att bli hur bra som helst hoppas jag! Mest för att dottern med familj ska vara med oss i år men också för att nyår redan är planerat och att vi strax därefter har en lååååååång resa att se fram emot.

Nu vet ni varför jag inte skriver. Nu ska jag återgå till mina drömmar och min jullängtan så vi ses kanske igen om ett par dagar. Mina erfarenheter säger mig att det brukar bli så. Först denna jullängtan som upptar all fritid för att efter ett par dagar förvandla mig till värsta julateisten. Vi får se hur det blir i år. Hej då


Hej tomtegubbar slå i glasen........




Hej igen!

Jag loggade nyss ut men här är jag igen för jag glömde att jag blivit utmanad av Finska pinnen. Men först måste jag berätta att jag kollade mitt CV och där har jag istället för hotmail.com skrivit hormail.com som e-postadress..... tur att jag inte skickat iväg det. Phu!!!!

Nu till utmaningen där jag ska svara på följande frågor:

4 Tv-program jag ser:
Paradise hotel, Halv åtta, Idol och Ensam mamma

4 saker jag gjort idag:
Jobbat, provat snygg jacka, varit arg och hämtat ut ett paket.

4 saker jag längtar till:
Mitt barnbarn och de andra i S-fors, julen, Egypten och drömjobbet!

4 saker på önskelistan:
Smycken, att få umgås med nära och kära, ett nytt skinnställ och att vara smal och snygg på julafton!

4 saker jag avskyr:
Falskhet, spindlar, GI och snöstorm

4 jag utmanar:
bokmal, little scary, barnlös samt Tomas Bodström (om han nu läser min blogg)


100 år gammal

Jag tror att det finns en mening med allt som händer och det har jag alltid trott.... jag är inte rädd för döden utan tycker faktiskt att när den dagen kommer så ska det bli spännande att se var jag hamnar och hur det blir. Låter sjukt tycker en del men för mig har det alltid känts så vilket ger ett visst lugn. Däremot är jag oerhört rädd för att tvingas lämna mina nära och kära så jag har ingen dödslängtan och jag vill leva ett långt liv så det så!

Men ibland känns det som om jag redan är 100 år gammal eftersom jag har en förmåga att drabbas av de mest märkliga och otippade saker. Några saker jag kan nämna är bland annat att jag som tonåring hoppade in i en bil med en pedofil men som tur var så fann jag mig och lyckades ta mig ur det hela. Jag har tvingats fatta beslut om att en av de viktigaste människorna i mitt liv skulle få somna in vilket medförde att mitt liv tog timeout i flera veckor innan jag orkade börja leva normalt igen. Jag har sett lidande på nära håll utan att kunna göra så mycket förutom att bara finnas till etc...  jag hade en kollega en gång som sa att han tyckte att jag skulle skriva en bok om allt jag upplevt och det är min plan. Jag har börjat men skriver sporadiskt men nu är det länge sen. Ska återuppta det och faktiskt se till att det blir en bok av det hela. Kanske blir den film någon gång... där Torsten Flink är regissör.  =)

Nog om detta. Det jag egentligen hade tänkt skriva om är romantik. Jag är en obotlig romantiker och jag älskar kärleksfilmer. Jag erkänner att det är så men för det mesta är jag ensam om att tycka om dessa söta och sliskiga kärlekshistorier. Jag vet att det finns två till som tycker som jag och den ena är vår praktikant och den andra är min syster. Vi läser med gläjde om hjärta och smärta eller ser det på film. Sen blir vi förbannade på våra respektive att de inte är lika romantiska som männen i filmen/boken. Varför kommer inte K hem med blommor eller överraskar med en spontan resa till Medelhavet eller liknande...... jag vill vara en Pretty women men tro mig, det fungerar dåligt när jag gör mina försök här ute på gatan! Kan bero på att det är en gågata där det mest rör sig gamla tanter eller impotenta gubbar. Jag vill gå med högklackade skor inomhus och jag vill tycka att champagne är gott! Jag vill ha en man som ger mig komplimanger varje minut och dessutom ger mig allt jag pekar på. Jag vill ha tillbaka mitt förstånd NU för det tycks helt ha försvunnit inser jag. Dags att återgå till soffan och Idol. Här gör jag troligen mer skada än nytta ikväll med mina konstiga erkännanden.

GOD NATT önskar en romantisk drake


RSS 2.0