Midsommar

Jaha, då var årets midsommarfirande över och det gick ju galant! Spelade Fia med hutt vilket är vansinne ifall man vill må bra nästkommande dag. Jag har fram tills nu legat på soffan och den enda sammanhängande meningen jag fått ur mig är : Jag ska aldrig mer dricka alkohol! Jag är väl troligen inte ensam om att uttala de orden en sån här dag. Hungrig som en varg är jag så vid 12-tiden vräkte jag i mig en korv och massa pasta. Ingen vacker syn kan jag säga. Satte munnen mot tallriken och sedan var det bara att skyffla in och det tog mindre än två minuter så hade jag slafsat i mig allt. Nu är klockan snart halv sju och det är dags för andra matronden. HUNGRIG skrek jag och vips så står maken vid spisen och lagar något som doftar ljuvligt och som bara förvärrar min hunger. Jag dricker sällan alkohol men när jag gör det så skulle jag kunna svälja en älg på tvären dagen efter. Jag är konstant trött varvat med hungrig.......


Hur som helst så hade vi sjukt roligt igår hemma hos våra vänner och vi spelade även TP. Jag briljerade som vanligt med att svara helt fel på de enklaste frågor medan jag kan svaren på frågor som knappt går att slå upp i NE. Intressant hjärnskada jag lider av! Vad kallas rummet där man framkallar foton: Jag svarar framkallningsrum. Inget jag är stolt över men de andra fick roligt. Jag fortsätter inte att berätta om det här för jag inser att det inte låter lika roligt i nyktert tillstånd. Det som inte heller är roligt är att dricka chillishots...... det är så jävla äckligt så till och med flaskan ser ut att vilja spy! Det kan jag i alla fall lova att jag aldrig mer ska dricka! Vi kom hem runt två inatt och efter det har jag inte gjort så mycket annat än att äta och sova alltså. Nu är det dags för mat igen så jag tackar för mig denna midsommardag och återvänder till soffan efter att tallriken är tom.

//Draken


i Guds natur är det jag och knotten

Ja ni... börjar det här bli en naturblogg eller? Igår var vi med om ett äventyr utöver det vanliga. Vi åkte mc med våra kära vänner och en del av resan gick ut på att åka ut på landet för att V skulle titta på en Virago. Ungefär 50 meter från huset stannar vår mc helt oplanerat och K och jag förstår ingenting. Den går helt enkelt inte igång igen och K går upp mot huset där våra vänner redan är. Jag står kvar vid motorcykeln och funderar på om jag ska knuffa eländet i diket eller kanske utöva någon sorts svart magi för att få igång den. Plötligt kommer det fram fem hästar och stirrar nyfiket på mig men jag blir inte så rädd eftersom de är bakom staket. Men då ser jag två rottweilerhundar som kommer från huset och ner mot mig. De är stora som elefanter och skäller argt. Jag får lätt panik och funderar på att välta motorcykeln över mig ner i diket alternativt hoppa in till hästarna och i den bästa av världar hoppa upp på en av hästarna och rida iväg mot solnedgången som den indianwannabe jag är. Inget av det hände för de två hundarna stannade vid tomtgränsen och gav sedan f-n i mig. Jag kände mig ensam och övergiven som ett av barnen på Frostmofjället så jag begav mig upp till huset där alla andra var. Kan tilläggas att jag en gång i tiden höll på att döda min systers häst med en morot. Jag tryckte in hela grönsaken i hans stora mun varpå han satte i halsen och syrran fick rycka in och göra typ en heimlich på hästkraken som därefter aldrig mer tittade åt en morot. K mekade med vår mc som ignorerade alla försök att starta och under tiden de höll på så ökade antalet knott från 2 miljoner till 102 miljoner per kvadratcentimeter. Jag hade knott i halsen, ögonen, i håret och precis överallt. Det var snudd på att jag blev psyksjuk och paniken var inte långt bort. Hur är det möjligt att det kan existera sådana små monster och i denna mängd. Vad har jag gjort för illa som plötsligt blir attackerad av allt i naturen? Häromdagen när jag ligger så skönt i soffan efter jobbet så kommer det in två måsungar i vardagsrummet genom balkongdörren och efter dem försöker deras arga föräldrar följa efter. Ni kan ju fatta hur mitt hem hade sett ut om jag inte lyckats mota ut dessa två dunbollar i tid.... jag är djurvän men den vänskapen ska vara ömsesidig för annars är det snart krig mot alla animals som jävlas med mig. Fortsättning lär följa. Vem vet, inatt kanske jag hamnar i upplopp med arga silverfiskar eller något annat kryp som ligger i bakhåll och inväntar läge att förgöra mig..... by the way så har jag semester så jag har tid att krigsplanera! =) Jag hade inte ett märke efter dessa knott men mannen i mitt liv hade bokstavligt talat KNOTTrig hud vid hemkomst.

Golfbollsmyggan är här

Det har kommit en ny art av mygga till vårt land och speciellt till min uteplats. Det är golfbollsmyggan som ockuperat landet och gärna också min kropp. Det enda mission den sabla myggjäveln har är att sakta men säkert ta död på mig med sitt evinnerliga (konstigt ord) sugande och varje gång den jäveln stuckit hål på mig så lämnar den kvar en golfboll. Denna golfboll kliar och det räcker inte med att bara rafsa lite random på eländet. Nej, det krävs typ stålull eller en rotborste för att man ska stå ut mentalt. Jag blir galen och har ingen lösning på vad jag ska ta mig till. I förrgår sprutade jag så mycket Radar runtomkring mig att det slutade med ett astmaanfall hos grannen tre km bort! Myggan liksom stannade i luften framför flaskan och gav den fuckyou-fingret innan den lugnt och sansat satte sig i pannan på mig och orsakade en bula stor som en champinjon. Kli kli kli kli Kriget är i full gång och jag ska vinna om det så är det sista jag gör!

kort inlägg...

Jag fick idag höra att en människa som tyvärr hade otur när utseende delades ut har mage att uttala sig om andras utseende. Denna sabla kossa promenerar på mina nerver och jag försöker verkligen att tänka goda tankar och köra mantran men det hjälper inte. Jag och några fler har svårt att hålla inne med vårt ogillande och det problemet måste vi ta itu med och hantera så vi inte sjunker till samma nivå som denna utsugare..... Så, nu känns det bättre. Vi drakar måste ibland få spruta eld och innan jag avslutar för att återvända ut i värmen så vill jag förtydliga att alla ni läsare som oftast brukar oroa er för att det är er jag menar kan koppla av! Det är INTE ngn av er som avses i ovanstående inlägg. Ha en underbar lördagskväll hälsar Draken

RSS 2.0