kurragömma

Idag kom Dileva in på caféet och jag blev så glad! Jag älskar hans låtar och jag gillar hans positiva utstrålning. Jag fick lust att sy mig en kaftan!

Väl hemma hade jag och maken kommit överens om att städa badrummet men jag har ingen lust så jag har gömt mig i soffan under filtar och kuddar, Vilken orm jag är! Jag borde hjälpa honom men jag ska försöka hålla mig undan tills han är klart. Det fick mig att minnas en gång när jag var liten. Jag var runt tre år och min bror var två. Vi hade barnvakt och dessa tjejer tyckte av någon anledning att vi skulle leka kurragömma (antagligen för att de skulle äta upp allt godis när jag gömde mig). I köket hade vi ett leksaksskåp och där kröp jag in. I mitt minne satt jag säkert där i 3 timmar men i verkligheten kanske det var kortare tid, typ 2,5 timmar. Hur som helst så minns jag hur arg jag blev eftersom det var jag själv som kröp fram och insåg att de inte letade så värst mycket. Sabla apor! Samma barnvakter försökte en annan gång att mata mig med gröna marmeladkulor. Än idag får jag en lätt spykänsla av att bara titta på sådana. De borde inte finnas bland godiset utan snarare ligga bland knorrar och fötter av gris!

Nu börjar det låta irriterat från badrummet så jag reser mig väl från soffan och smyger in under sängen. Den här gången gör det inte om det dröjer ett par timmar innan jag hittas!

Vinterkräksjukan vill jag inte ha...

....men risken är ju stor när man omger sig med reptilhjärnor som envisas med att hävda att det måste vara något de ätit. Att de vill tro det kan ju vara en sak men att de då travar ut med spyor i mungipan och fullständigt dissar 48-timmarsregeln får mig att tänka onda och elaka tankar. Vad är det för fel på er som gör så?? Jag fattar inte hur man INTE kan respektera de evidens som funnits så länge om att man ska hålla sig hemma i minst 48 timmar från att man är symtomfri. Dessa idioter är ju oftast så snabba på att ta till sig all annan skit som sprids i media! Dieter med diverse piller, föryngringskrämer gjorda på snigelbajs etc. Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att fatta att man ska hålla sig undan mig i 48 timmar efter sista spyan!

Ja, som ni redan märkt så gör vinterkräksjukan mig arg men de som sprider den vidare helt respektlöst borde få en snoksmäll så näsan hamnar i knävecket. De borde doppas i tjära och fjädrar för att sen sättas i bur till allmänhetens beskådande och där skulle vi andra få...... jag stannar här för annars kan jag inte hejda mig i elakheter.

Jag avslutar med att förtydliga att jag just nu inte känner någon som utsatt mig för smittan men ifall att någon får för sig att göra det så kan ni fundera två gånger innan ni retar upp Draken!


Draken tipsar

Jag tror att vi alla stundtals känner irritation eller frustration över saker och ting. Ett exempel är världens mäktigaste man med det pissgula håret som fastnat i den anala fasen och som fortfarande övar på pincettgreppet i parti och minut. Jag önskar inte livet ur fanskapet men visst vore det fantastiskt om hin håle kallade hem gubben till underjorden. En annan sak som retar mig till vansinne är diverse reklaminslag samt utbudet på tv. Att visa MacGyver är ju lika spännande som att se målarfärg torka! Eller lika korkat som att försöka få en gummisnodd att tala. Men vem vet... MG kanske kan få en gummisnodd att tala med tanke på att han kan göra en motorbåt av en bläckpenna!

Men nu har jag lösningen på problem med all typ av irritation. Lösningen heter överexponering. Titta på alla skitdåliga reklaminslag om trög mage och analklåda och sen sträckkollar ni på alla gamla serier och filmer i sådan omfattning att ni till slut hyperventilerar och klipper ryamattan med handjagaren. När ni har gjort det så är ni troligen så dränerade på energi och ilska att ni somnar av ren utmattning för att sedan vakna med ett leende på läpparna. Att avreagera sig på tv-program är en klockren terapi som vi faktiskt ska utnyttja eftersom de flesta av oss betalar tv-licens. För mig fungerar det i alla fall och det kan ju bero på att mitt torftiga liv tillbringas framför tv:n förutom när jag förgyller mina kollegors vardag. Han jag delar brevlåda har en en egen teori och det är att jag är irriterad eftersom jag alltid tittar på tv. Han är INTE terapeut som ni säkert kan förstå!

Ikväll har jag tittat på Farmen och om det inte vore för att jag har mina spärrar så skulle jag söka upp vissa deltagare IRL och ge dem en snoksmäll så de önskar att de aldrig krupit fram ur sina hålor. Nej, jag kan behärska mig och istället har jag tagit in den elektriska häckklipparen för att ge Yuccapalmen en omgång. Sen ska jag sova sött och harmoniskt som Törnrosa bredvid min prins.



RSS 2.0