Jag har ingen lust att blogga

Plötsligt tappar jag lusten att blogga och jag vet inte exakt vad det beror på att den känslan infinner sig men jag antar att det är för att jag inte tror att jag har några läsare.... jag får ofta feedback på min blogg antingen som kommentarer eller att vänner pratar om min blogg och vill att jag ska skriva men det tycks inte hjälpa. Jag har inget att skriva om just nu..... och jag har tydligen ett bekräftelsebehov som jag inte veta om  ;)

Igår åkte vi till en grannkommun för att inventera deras berömda loppis där vi har tänkt att vi ska stå en lördag i april och tjäna STORA pengar. Det har vi hört att man kan göra på denna loppis men jag känner mig lurad! Vilken skitloppis det var. Det var en liten kall lokal med en röra som var oslagbar. Jag begriper inte hur "alla" kan prata så gott om detta ställe. Ut lika fort som vi kom in och nu funderar jag på hur jag ska kunna bli rik på alla saker jag har på vinden som jag i min enfald trodde skulle sälja sig själva på loppisen alla talar om. Där kommer jag inte att stå och dit kommer jag aldrig mer att åka, så det så! K säger att ett sätt att bli rik är att inte köpa hem så jävla mycket saker hela tiden som sedan hamnar på vinden. Jag säger att K är störd och har fel!

Söndagar är som ett nervgift för min del. Det är direkt nedärvt från min mamma som känner samma för veckans vilodag. För att slippa tänka på att det är den hatade s-dagen så tog jag med mig mamma och gick på museum här i staden. Det var fantastiskt spännande att se en fotoutställning över vår stad och hur den utvecklats från dåtid till nutid. Precis just nu när jag skriver detta så inser jag att det måste vara dags för mig att lösa medlemsavgift i PRO. Jag beter mig som en pensionär för f-n. Lägger genast ner skrivandet och tar fram mina 80-talskläder och sminkväska. På med musik och sedan ska här regrigeras till tidiga tonår! Jag är inte gammal och jag älskar söndagar!!!!  Tony Esposito och Kalimba de luna får det bli till att börja med! Benvärmare på och nu ska håret sprayas.


Nr 13 - den här veckan

Den här veckan är snart slut men den har varit fantastisk på många sätt. Jag har gått en utbildning där jag även var en av föreläsarna och det är så sjukt roligt att stå på scen och ha allas uppmärksamhet men samtidigt så sinnessjukt att jag hela tiden tackar ja till såna uppdrag. Varför utsätter jag mig alltid för så tuffa saker? Hur som helst så fick jag även denna gång en fin present; blomma, spel, grytunderlägg och te. Jag fick mycket beröm efteråt av både kända och okända personer vilket såklart är den feedback som direkt sätter sig på "hybrisfläcken" i min hjärna vilket medför att jag omgående tackar ja till flera uppdrag. Kan man lobotomera bort just denna punkt i skallen?

Veckan har även innehållit en liten solstund i ett av stadens solarium (ja, jag solar försiktigt) där jag efter ett kort tag undrade vad det var för oväsen utanför mitt rum. Insåg att det INTE var utanför utan väldigt nära mig ljuden kom ifrån. Jag hade somnat och snarkade som en bisonoxe. Hur f-n kan det komma sig att jag lyckas åstadkomma sådana makabra ljud bara genom att sova? Så pinsamt att gå ut från solariet efter en sådan omedveten konsert men ska man vara fin får man lida pin som de sa i de gamla pilsnerfilmerna.

Jag har shoppat, tränat, umgåtts med vänner, arbetat etc den här veckan och det har varit en bra vecka. Igår var jag på ett danspass på Friskis och jävlar vad jag är bra på att röra på höfterna. Jag tror att jag har sån här höftluxation eller vad det heter.... jag viftade okontrollerat på kroppen och den har inte stannat än. NOT SO VERY SEXY skulle jag vilja påstå. Roligt är det i alla fall och jobbigt är det också!

Nu tar batteriet i den här datorn snart slut så jag tackar för mig och återkommer när både dator och jag är laddade! Sov gott


Nr 10 - mina syskon och nr 11- vad jag har i min handväska

Nr 10 hoppar jag över eftersom jag skrivit om dem tidigare när jag beskrev min familj... jag har två syskon varav den ena är en syster och hon var här igår kväll tillsammans med sin sambo och hon tvingade mig att dricka massa cider så jag har ont i huvudet idag. Dessutom har hon tvingat mig att skaffa årskort på Friskis vilket jag gjorde idag så nu är risken stor att jag kommer att bli Swedens next topmodel..... NOT!

Nr 11 avhandlar vad jag har i min handväska och det kommer ta ett tag att räkna upp det för er som nu kan vara intresserade. Here we go:

Plånbok
Sminkväska
Anteckningsbok och 800 pennor
Nycklar hem och till jobbet
Flexkort
Nagelfil
Tuggummi
Läkerol
Friskisschema
Miniapotek innehållande ALLT som kan tänkas behövas vid värk eller olyckor
Mobil (en tjänste och en privat)
Jobbannonser (där jag inte törs kolla om ansökningstiden gått ut)
Handkräm
Deodorant
Handsprit (livsviktigt i min värld)
Näsdukar
och en hel del oidentifierade föremål i botten på väskan som jag inte orkar ta itu med

Det var väl det mest begåvade inlägget jag skrivit under dessa två år jag bloggat. Over and out


Nr 10-. Det här har jag på mig idag

Klockan är 08.00 och som en gammal gumma sitter jag här vid köksbordet och läser nyheter och dricker kaffe. Ska det vara så förbannat svårt att sova lite längre på lördagar? Dessutom fick jag ett dampryck inatt och sparkade omkull en stor ljuslykta som står vid sängen och den smällen fick garanterat mitt hjärta att åldras 20 år! Fan vet om det inte var bättre förr? Jag har ingen aning om vad jag menar med den kommentaren men den passar bra till min tantimage som jag redan har och troligen kommer att fortsätta ha idag.



Frågan för dagen ska ju handla om vad jag har på mig och just nu är det inte så mycket mer än en vit/gråprickig morgonrock som är så mjuk och gosig att den nästan känns som ett andra skinn. Jag älskar den och dessutom är den nytvättad och luktar himelskt! Jag måste väl trots allt krypa ur detta "andra skinn" och ta på mig något mer passande eftersom vi ska åka iväg en sväng och jag funderar på en outfit jag tidigare haft som av någon anledning måste kombineras med en smällfet cigarr.... så får det bli!




Nr 9 - Min tro

Intressant att ämnet tro dök upp idag. Igår pratade vi om just tro på jobbet och jag med flera är intresserade och tror på andevärlden. Spännande och lite farligt är det vilket passar mig och mitt mediokra liv alldeles utmärkt! Jag är övertygad om att det finns ett liv efter detta men jag hoppas att det inte innebär att jag kommer tillbaka som något annat, typ en maskros i en kohage eller så. Men med min tur så blir väl just jag baksidan på en kakelplatta!  

Jag tror och det får räcka som information. Jag vill däremot berätta om en sjukt otäck sak som jag återigen upplevt. Jag vaknade inatt av att jag hade en hand på min kind men det var varken min eller makens hand. Jag såg att K låg för långt ifrån mig för att nå mig och jag kände att det inte var min egen. Satan vad rädd jag blev och givetvis var jag klarvaken på en sekund. Upptäckte då en stickande känsla i armen och insåg att det hänt igen! Min högerarm sov och var som förlamad. Det var alltså min egen hand jag hade på kinden och det är inte första gången detta händer. Jag blir galen! Jag vaknar av de mest sjuka saker på nätterna. En gång drömde jag att kudden hade känslor och var ledsen. Har jag en diagnos tror ni? Jag ska nog söka för detta men är en aning rädd att de låser in mig och slänger nyckeln.

Jag har ju varit i Egypten och vill behålla solbrännan fram till sommaren och därför tänkte jag underhålla den genom att sola solarium. Gjorde det igår och somnade såklart bara genom att lägga mig på rygg (just det här behöver du inte kommentera kära make). Snacka om utmattning! I alla fall så blev ju resultatet att jag inte stängde av alla kanoner och förstärkare som dagens solarier är utrustade med och därmed kommer jag att vara brun i resten av mitt liv.... det stramar och drar i skinnet men jag är garanterat rynkfri just nu. Ska inte göra om samma misstag igen så nästa gång nöjer jag mig med att bara sova och förlita mig på placeboeffekten. Det blir både billigare och är nyttigare!

Till sist vill jag bara säga att jag längtar så efter världens finaste dotter och barnbarn! Även B givetvis! KRAM

RSS 2.0