Har jag Tourettes?

Hej på er! Jag har inte skrivit på länge men det beror på att jag har haft fullt upp med min julmani. Jag spelar julmusik, handlar julpynt och planerar så jag knappt hinner arbeta. Jag är dessutom ledig imorgon och ska då hinna med att handla, städa, sortera kläder, måla en glödlampa på ett sätt så den inte självantänder, umgås med kusin med sambo, äta mat, äta skumtomtar, vila på soffan, lägga ord i WF i de 20 spel jag har igång samt hinna öva mig i att sluta svära och använda könsord i var och varannan mening!

Jag har alltid varit förtjust i svordomar och tror att det är en gen jag fick i arv av min far. Han använde alltid fula ord i sina meningar men på ett sätt så att de klingade vackert och naturligt. Mamma svär ALDRIG men jag kan inte prata om jag inte får trycka in ett fan och jävlar i varje mening när jag är "civil". Jag har än så länge inget problem med att utelämna de fula orden i tjänsten eller när jag umgås med mitt barnbarn vill jag dock betona. Ikväll har det varit värre än vanligt här hemma. Jag hajade till själv när jag sa k*k för tionde gången inom fem minuter. Jag kan inte förklara vad det kommer sig men jag ska sluta om det så är det sista jag gör! Jag kanske har en diagnos..... den tanken har slagit mig och jag undrar om det kanske kan finnas medicin som gör att jag slutar använda svordomar/könsord? Kanske en medicin som påverkar mitt tal så jag börjar sluddra så det inte hörs att jag svär: Nu gääälaj schka häj sluttas sväjaas, inge mej faen eller koock fjån min mujn, sådäså. Eller så kan jag kanske ha ett belöningssystem som innebär att maken måste ge mig en present för varje dag jag klarar mig utan att svära.... vad tror ni om det här:

Jag har kommit på ett sätt att få som jag vill. Jag vaknar varje natt och alltid är det någon sjuk dröm som är orsak till detta fenomen (inatt var vi på turné i en husbil). Det brukar ta olika lång tid att somna om och då har jag dragit igång ett test som snart ska utvärderas. Jag viskar i min makes öra saker jag vill att han ska ge mig eller göra för mig. Så här kan det låta: Imorgon när jag vaknar vill jag ge min drake en fin present. Jag ska köpa en ring och göra henne glad! Jag har ännu inte sett någon effekt av denna metod och presenterna lyser med sin frånvaro. Det har inte ens hjälpt att jag har berättat för honom om detta! Får jag inga presenter snart så är det dags att pröva en annan nattlig metod jag är nyfiken på och har hört ska fungera. Stoppa hans hand i vatten när han sover.... kissar han på sig då så är det ju riktigt roligt såvida han inte vänder sig åt mitt håll! I ett sådant läge skulle det lätt kunna komma ett litet din jävla pissråtta, vad gör du?

Jag är trött, vilket ni säkert misstänkt med tanke på mitt meningslösa babblande. Jag borde gå och sova men har en del kvar att göra innan pigan kan ta natt..... till er som inte lever under lika tuffa villkor säger jag GOD NATT! För övrigt är jag glad och lycklig och som en liten bonus delar jag med mig av ett litet videoklipp där jag visar min glädje att det snart är jul, se nedan! Hihi


Två resor är fler än en hemmakväll

Jag har varit på resa i två dagar. Ena dagen åt ett håll och den andra dagen åt motsatt håll. Det gick bra och om ingen annan tänker säga det så får jag göra det själv: JAG ÄR SÅ DUKTIG I MITT NYA JOBB! Passar på att säga det ikväll för jag vet, vis av erfarenhet, att känslan är en annan imorgon. =)

Jag ska inte blogg mer ikväll för jag är på dåligt humör och då skriver jag elaka saker. Jag är trött och vill sova i hundra år och om jag ska hinna med det innan väckarklockan ringer så säger jag GOD NATT!

Russin i brallan.....

För ett tag sedan blev jag påmind om en händelse som inträffade för många år sedan när jag våldgästades av en granne i tid och otid. Hon älskade att umgås med mig och jag som är en snäll och väluppfostrad människa hade väldigt svårt att säga nej så det slutade alltid med att jag satt vid hennes köksbord ett par timmar om dagen för att antingen äta hennes sallader eller nybakade bullar. Det kanske var en verklig Hans och Gretasaga där hon gödde mig för att senare griljera mig i ugnen??? Hua, tur att vi flyttade! 

Jag var satans trött på denna människa men hon var så ensam och jag tyckte så synd om henne så jag offrade mig alltså. En gång hade hon gjort både sallad och bakat bröd som jag givetvis skulle bjudas på. Hon var duktig och gjorde fantastiska sallader men brödet denna gång hade jag gärna varit utan. Det innehöll russin och det är ungefär det äckligaste jag vet i bröd näst efter lingon. Jag kan bara inte äta russinbröd för de där små svarta russinen hoppar bungyjump med mina tarmar tills jag spyr! Till saken hör att denna Pomperipossa inte tillät att något lämnades och det sista jag ville var därför att peta ut russinen. Men det finns en Gud! Mitt i ätandet ville hennes dotter ha hjälp på toaletten och det var då jag såg min chans. Jag skulle kasta bullen i soporna men vad hände? Det fanns ingen soppåse!!!! För i helvete! Hur jävligt får livet vara? Där satt jag med en russinbulle som skulle få mig att spy om jag tvingadest äta den. Kasta den gick ju inte heller så det återstod bara en sak. Jag stoppade den innanför troskanten. Så fick det bli! Det är inget jag är stolt över men det var det enda jag kom på. Hem kom jag en timme senare och dåvarande sambon undrade såklart vad f-n jag hade varit på för turné när det första jag gjorde var att slita av mig kläderna varpå det välde ut brödsmulor? Prasslat med bagarn eller?

Idag säger jag nej när det är något jag inte vill ha! Tur är väl det med tanke på att det är så populärt med vaniljkrämsfyllda munkar.... det är inte heller en favorit och det skulle faktiskt vara värre att stoppa en sådan i trosorna! Innan jag avslutar å kan jag berätta att vi flyttade så jag slapp ifrån denna granne till en dag 15 år senare då hon plötsligt står framför mig på stan och skiner som en sol! Hej! Vad roligt att se dig. Det är så länge sen och jag har så många gånger tänkt på dig. Bla bla bla bla bla. Vi måste ses någon gång och prata gamla minnen. Kan inte du komma hem till mig så bjuder jag på mat? Kanske en sallad och lite gott bröd?

Russin! Kom och köp russin! Hehehe


Säg hamburgare och jag spyr!

Jag har varit sjuk.... så inihelvetesjuk! Åkte på utflykt i söndags till mitt favoritställe Ullared och jag vet att det är flera av er som tycker att jag är störd men för mig är det livsnjutning. Sitta på ett berg i fjällen och jaga mygg och dricka choklad med skinn på är inte min grej men att jaga fynd i butik ger mig lycka och det kan ni tycka vad ni vill om!!!! Så det så! Nog om det.

På vägen hem stannade vi på det stora M:et i liten håla för att äta och jag var ashungrig så likt en svältfödd piraya tryckte jag i mig någon sorts meny innehållande kyckling. Tror fan att jag käkade upp brickan och hela skiten för den har jag inget minne av att jag tog hand om?! Jaja, hur som helst så var det bara att trä in sina rasben längst bak i syrrans buss när alla var klara och efter ca en timme började jag må illa. Jag har fastnat i Wordfeud och trodde att det var det som orskade spykänslan/lusten så mobilen stoppade jag undan men inte slutade jag må illa. Hann i alla fall hem innan det var dags att vända ut och in på kroppen. Jag spydde upp mina egna tånaglar! Då fattar ni hur sjuk jag var!! =)  Jag kanske överdriver lite men jag har gjort en resa till dödsriket och nu kommit tillbaka. Jag skäller på alla andra som inte stannar hemma i 48 timmar efter att de tillfrisknat så den regeln har jag levt efter men imorgon ska jag åter till mitt älskade jobb. Vad har då en rastlös själ som jag gjort de stunder jag inte luftat mitt innanmäte? Jo, jag har julplanerat och sovit. Julplanerna är så storslagna att TV troligen kommer vilja köpa rättigheterna och direktsända idyllen på julaton. Jag har kommit så långt som till vilken servis och servetter vi ska ha så även jag begriper ju att det är en del kvar innan vi får vara med på TV men det kommer att hända, tro mig! Jag har även hunnit med att wordfeuda en del men inser att de enda ord jag kan är snuskiga men i ärlighetens namn så är det lite kul att skriva olika könsord och sedan kunna skylla på att det är de enda bokstäver jag får och det hela går ju ut på att vinna! Eller?

Till er alla; EN RIKTIGT GOD JUL 



Pepparkakor och självskadebeteende

Här är det lördag och det är det väl troligen hos er andra också. Jag vaknade som vanligt samtidigt som morgontidningen lämnade tryckpressen och det är ju fantastiskt charmigt och uppiggande. Tänkte vända på mig och somna om när jag kom på att jag har ett beroende. Jag sitter fast i Wordfeud. Jag svor över alla som tillbringar all tid med sina mobiler och tyckte att sällskapsspel ska spelas vid köksbordet. Men nu har jag tvärvänt och jag tycker att WF (wow, jag kan förkortningen) är en gåva från Gud! Jag måste älska att förnedras för jag förlorar i stort sett varje gång men ger jag upp? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Det är bara på't igen!

Här hemma har maken bakat pepparkakor och det väcker såklart jullängtan. Den slog till som käftsmäll så det var bara att sätta på sig tomteluva, tända ljus och sjunga julsånger så kaksmulorna far ur truten. Nu äre joool, nu äre jool!

En annan sak jag gjort utan att koppla på den högre sambandscentralen är att färga håret mörkt..... det är ju intelligent att kasta i en färg i håret utan att tänka igenom det ordentligt men nu är det gjort så det är bara att gå all in i rollen som lycklig brunett. Innan söndagen är här har jag säkert börjat kalla mig Svetlana eller något annat brunhårigt. Det gör inget att jag är lite udda för imorgon åker jag till Ullared och då kanske de filmar mig så kan ni sedan njuta av mig i nästa säsong av dokusåpan. Kanske lägger in en stöt på Ola-Conny? Svetlana <3 Ola-Conny!!!

Ha en skön lördag. Nu äre jooolll!!!

RSS 2.0