om jag hade svans

Jag har ont i röven! Eller rättare sagt i svanskotan. Ont så till den milda grad att jag funderar på att skaffa en sittring. Jag önskar att jag var en ekorre med stor och yvig svans som jag kunde sitta på. Jag vet inte vad jag gjort men sedan jag gick ner massor i vikt har jag bokstavligt talat blivit väldigt medveten om att det finns hårda ben i kroppen som plötsligt ligger farligt nära precis under skinnet.

En annan sak som hänt i samband med viktminskning är att jag ofta fryser. Jag kan vakna mitt i natten av att det är likt kolsyresnö i sängen. Händerna är så kalla att jag inte ens kan ha dem under täcket utan att riskera frysbränna. Man får liksom ligga mitt i skinnet för att inte frysa ihjäl. Lösningen är inte att smälla i sig Karamellkungens lager eller smaska mumsmums tills fettdepåerna är påfyllda igen men lite lagom ljummen utan rövvärk skulle sitta fint så här en fredagskväll.

Haha, har tittat p gamla foton idag och jag häpnar över att jag inte fick pensionärsrabatt redan som 25-åring. Just då hade jag otur både vad gäller frisyrval och mode. Sörjer alltså inte att den tiden är förbi bortsett från att jag var piggare på fredagskvällarna än nu för tiden. Lagom till Idol börjar ligger jag i soffan och halvsover. Dreglar ner kudden och har lika svårt att hålla ögonen öppna som ett parkbänksfyllo. Icke charmigt kan jag säga!

Nähä, undrar om man skulle ta och göra sig en sittring av gästsängsmadrassen alternativt ta det svindyra löshåret jag köpt och fläta mig en liten svans som jag kan sitta på.


RSS 2.0