en kväll med Foccacia och inbjudan till Garphyttan

Jag har ägnat min kväll åt att träffa min kära kusin över en fika på ett mysigt café där jag käkade världens godaste macka s.k Foccacia med kyckling och curry! Det är sjuk gott och det gör inget att det luktar orienten om mig efteråt! Jag är fortfarande mätt men funderar på om jag ska smygäta upp sonens munkar som han köpte på marknaden igår. Jag har att välja mellan det eller att suga ur chokladsåstuben och det det lutar åt det sistnämnda....

Idag har jag varit till frisören och räddat det som är kvar av mitt hår. Jag är helt orädd när det gäller att mixtra med mitt hår och det är inte en egenskap jag är stolt över! Inatt blekte jag håret och jag kan ärligt säga att jag var glad att lysröret var trasigt eftersom det lyste så det räckte om mitt hår! Insåg desperat att jag inte skulle kunna gå ut i dagsljus med den färgen på håret och övervägde att sy mig en burka att ha på mig till frissan idag. Imorse när jag vaknade så var jag först glad men kom snart på att mitt huvud såg ut som en av lamporna över Behrn arena.

Hur f-n skulle jag kunna ta mig utanför dörren utan att skrämma slag på omvärlden? Letade i alla lådor och hittade en mellanblond toning som jag i panik kladdade i. Glömde snabbt bort det och efter en stund frågar sonen yrvaket: Öh, vad har du för kladd i håret? Sabla apa! Det var bara att kasta sig i duschen och skölja ur eländet samtidigt som jag bad en bön att håret skulle sitta kvar och att resultatet blev snyggt. Håret satt kvar men inte f-n var det snyggt! Men det är tur det finns frisörer! Hon har räddat mig och jag älskar henne! Jag är snygg i håret och det finns inte ett spår av den kemiska krigsföring som jag har fört mot mitt eget hår den senaste tiden! Jag lovade henne att endast tvätta och kamma håret det kommande året och överlåta all annan hantering till de som vet vad de håller på med. Jag lovade! Nej, nu ska jag gå ner och se om det finns någon familjemedlem som vill ha min hjälp att färga sitt hår eller kanske få en klippning ala tuppkam eller så! Är någon annan intresserad av att boka in en tid?


Kommentarer
Postat av: Den oinflyttade

Hej! Jag bokar gärna in en tid för diverse misshandel av hår. Om inte annat så kan det ju bli en rolig överraskning att håter trots allt är kvar.



Förövrigt har jag inte flyttat in i ditt rum än. Har varit sjuk (feber och shit) och så har Kråkan vattkoppor. Jag har drömt mardrömmar om hur jag ska lyckas få liv i det tomma rummet när du och dina saker är borta. Men jag kom på att jag faktiskt kan hyra in en inredare så nu är jag lugn igen. Hoppas att du har det bra och får mycket uträttat samtidigt som du hinner slappa. -C

2009-01-29 @ 22:16:48
Postat av: Stödstrumpan

Hej!



Vill bara påminna dig en gammal huskur som botar alla problem man kan ha vad gäller hår. Du tar en årsförbrukning av p-piller, mosar pillren (använd gärna en mortel). Pillerpulvret rörs in i håret och woala så har du fått långt, tjockt och friskt hår. Min frisör hade megatjockt och långt hår, men innan denna huskur hade hon tydligen haft lika tunnt och stripigt hår som jag. Trevlig helg!

2009-01-30 @ 18:52:44
Postat av: draken

Tack för att du påminde mig om p-pillerkuren. Jag har inga piller men undrar om det går lika bra att trä en kondom över huvudet? Jag blir garanterat snyggare : )

2009-01-30 @ 19:08:41
Postat av: palleorebro

Vart tog Garphyttan vägen? känner en bra frisör han klipper mig,tyvärr fäster inte färgen när jag försökte färga

2009-01-30 @ 23:21:40
Postat av: Draken

Bra påpekande Palle! Jag glömde berätta om Garphyttan men det får jag göra en annan gång....

2009-01-31 @ 20:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0