Go kväll

Just nu är jag i stort behov av en sekreterare som skriver åt mig för risken är annars stor att det bryts av ett och annat finger....har varit ute och det är kallt! Maken och jag har varit och tittat på innebandy och fick den brighta idén att gå dit och hem. Det som alltid inträffar på hemvägen är att jag är så kissnödig att jag nästan avlider! Jag tror att de flesta förstår vad jag menar när jag säger att det hela blir värre ju närmre hemmet man kommer. Väl vid ytterdörren så kissar man nästan på dörrmattan och det är en upplevelse som jag helst vill vara utan! Nog om detta.

Vi var alltså på innebandy och jag är inte en sådan föräldrer/åskådare som står och gapar och skriker men ikväll hade jag lust att göra ett undantag. Målvakten uppförde sig som om han var tvångsmedicinerad med Theralen eller så har han gått en kurs i pantomin. Jag är ledsen att behöva säga det men en snigel hade varit som blixtgordon i jämförelse! En annan sak som provocerade mig till tusen var de sabla aporna till domare. Vuxna män som inte klarar av att vara objektiva ska INTE HA VISSELPIPA! Jag övervägde ett tag att riskera att bli utvisad från läktaren genom att framföra min favoritramsa i falsett: "Ut med domarn och in med Nalle Puh" men jag avstod eftersom jag är en mycket behärskad, klok och sansad person!

Jag har funderat på det här med att blogga och inser att det är lätt att lämna ut för mycket om sig själv och sitt liv..... men det är riskfritt......... jag har inget liv! Här sitter jag vid datorn en fredagskväll och skriver på en blogg som knappt ingen vet existerar. Bra va? Till och med den yngste i det här hushållet förstår att roa sig och har gått på fest! Idag hade han några vänner här hemma och jag inser att jag inte riktigt förstår hur dessa unga herrar tänker och fungerar just nu. De pratar liksom ett språk med varandra som vi föräldrar inte förstår även om det inte är så länge sedan vi själva var tonåringar. Det känns ibland som om vi är fodervärd åt ET eller något annat oidentifierat föremål och jag gissar att tonåringen känner ungefär det samma om oss. Hur som helst så förgyller mina barn tillvaron och jag kan inte tänka mig ett liv utan dem! Jag är givetvis partisk men jag struntar i det och påstår att jag har två av universums coolaste och härligaste ungar!

Nu ska jag avsluta denna uppsats för ikväll och kanske festa till lite.................... en macka och oboy kan sitta fint innan flanellen åker på och John Blund inträder i min magiska värld! God natt alla..... tre läsare!  :)

Kommentarer
Postat av: palleorebro

Nu har du fyra läsare,Ett tips sätt en riktigt vass rubrik tex död åt veganer eller jag och Shenkenberg nakena i mormors hammock eller nakenbad med blåbärssoppa du vet vi läsare är nyfikena och lata har vi dykt in på en sida kommer vi knappt därifrån....

2009-01-17 @ 20:45:30
Postat av: palleorebro

har du tappat sugen eller äter du?

2009-01-19 @ 20:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0