hemmagjord pizza suger

Idag har det varit en märklig dag. Vi var en sväng på stan och när vi kom hem kändes det konstigt på ett sådant sätt som det kan göra när man varit bortrest en längre tid. Förstår ni vad jag menar? Man känner sig inte riktigt hemma på en gång utan det tar ett tag att "bo in sig" igen. Jag försökte förklara för maken som tittade på mig som om jag hade vårtor i ansiktet eller så. Han förstod inte hur jag menade och då var det ingen idé att försöka förklara. Det finns andra saker som han inte riktigt förstår när jag försöker förklara, ex om man slår i armbågen så kan det kännas i magen. Skit samma! Ni tror säkert att jag är full men det är inte så sorgligt nog. Jag är bara uttråkad!!

Vi käkade hemlagad pizza i dag och för min del kan jag lika gärna käka en tallrik Frolic (hundmaten)! Jag tycker att det är bland det äckligaste man kan äta även fast han bakar dem som på en riktig pizzeria. Det är något med smaken som stör mig men alternativet är att jag lagar min egen mat och det är ju INTE ett bra alternativ så då åt jag pizza. Säg till om ni får kramp i armen av att vifta med intresseflaggan! Jag har idétorka just nu eftersom jag börjar bli nervös inför måndag då jag börjar mitt nya jobb..... det ska bli roligt och spännande men tänk om jag ångrar mig! Enda lösningen i så fall är att köpa ett gäng trisslotter, hoppas på tur, vinna ett par miljoner och sedan säga upp sig. Visst är jag lösningsfokuserad?

Det är marknad i stan och vi trodde att vi gjorde värsta kapet! Alla tog 50 :- för ett ½-kilo nougat men vi hittade ett ställe där man fick ett kilo för samma pengar! Förstår det nu efteråt! De smakade sopor och hamnar i samma fack som pizzan! Men tro inte att vi avstår från att äta......nej då, en favorit i repris sedan julas har återuppstått:  "Älskling, skickar du skålen med den äckliga nougaten?" Sen ligger man där som en plattpadda och slafsar godis så det rinner ur öronen! Ja, det är en märklig dag idag....


Kommentarer
Postat av: Mona

Jadu kompis... ångra dig lär du säkert göra många gånger men i slutändan tror jag att det blir super! Själv hittade jag ett jobb jag vill ha... tror du att jag har en chans i dagsläget? De ringer och frågar om vi ska boka intervju och jag svarar "visst, bara vi gör det denna eller senast nästa vecka för annars är risken att jag får ta Vidar med...". Nejdu, tillfället glider mig ur händerna... men du greppade ditt! Bra jobbat tjejen! Kram

2009-01-31 @ 22:07:48
Postat av: Annelie

Hej

Men hemma gjord pizza är ju jätte gott

Vilken otur att inte nougaten va god då ..jag får göra hemma så ska du få smaka på god nougat hihihi



Ha det så bra // annelie

2009-02-01 @ 17:01:55
URL: http://anneliej.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej Cathrine. Jag tar jätte gärna emot beställningar av tårtor. Men var ute i god tid. Minst en till två veckor innan. Så att jag kan förbereda mig.

Mvh Angelica, Alexandras kusin. ^^

2009-02-01 @ 17:07:58
URL: http://farggladaica.blogg.se/
Postat av: Petra

Missa du strumporna 12 par för 100:-. :-))

2009-02-01 @ 21:13:43
URL: http://gulcan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0