Hej mitt vinterland!

Har ni saknat mig? Jag har provat på det björnarna gör..... gått i ide. Men när inte det fungerade så var det bara att krypa fram ur snödrivan och bege sig hemåt igen. Jag trodde familjen hade saknat mig men den enda kommentar jag fick var "har du varit ute med soporna?" Ja, jag kanske inte var borta längre än tre minuter men vet ni hur sabla kallt det är i en snöhög när man inte har päls? Så för att undvika mental död var jag tvungen att hitta på något annat och därför har jag nu allierat mig till klubben för positivt tänkande. JAG ÄLSKAR SNÖ! MED SNÖ BLIR DET SÅ VACKERT! SNÖ GÅR ATT ÄTA OCH DEN FINNS I FLERA SMAKER... ja, ni fattar. Men INTE hjälper det! Jag är så trött på kyla att jag inte ens öppnar frysen längre! Slutsats: Positivt tänkande finns inte och kan endast framkallas genom stark medicinering!



Nej, mina vänner! Nu ska vi ägna oss åt något annat och det första som jag kommer att tänka på är att jag snart ska spruta skum i halsen så att maken får sova en natt utan min vackra serenad. Han säger att jag snarkar och jag måste tro honom men jag har så svårt för det eftersom min självbild säger mig att jag på min höjd snusar lite förnöjsamt när jag sover. Så är inte fallet har jag förstått efter att han spelade in mig en sen kväll när jag sussade som skönast! Dagen efter fick jag höra beviset och då insåg jag två saker; det var ingen vacker serenad och det var inget sussande! Det var snarkningar så att en skogsarbetande karl hade blivit avundsjuk! Jag kan snarka och gissa om jag är glad för det! Då får jag ju glädjen av att ligga på nätterna med plåster på näsan och skum i halsen! Spännande va? Skummet ska förhindra vibrationer i halsen och plåstret ska vidga näsan så att luften passerar lättare. Tanken är god men det som händer i verkligheten är att jag får kväljningar hela natten av det unkna skummet som ska smaka mint men smakar skit! Plåstret lossnar och sitter i bästa fall på kinden och i värsta fall på ögat! Det är lika spännande varje gång klockan ringer och man får börja leta efter alla attrialjer som ska få mig att sluta snarka. Som grädden på moset säger maken: Fy f-n vad du lät inatt! Då är det bäst att han passar sig så att han inte har får ett skumt  plåster uppkört i de södra trakterna! Nu ska jag lägga mig och dra igång tröskverket! GOD NATT

En sista sak: Tack till er som skriver kommentarer! Fortsätt med det så kommer jag framåt sommaren att bland er alla lotta ut en CD-skiva med Drakens nattliga läten. Fint va!



Kommentarer
Postat av: Annelie

hahaha bästa att skriva nåt den skivan vill man ju inte missa hahaha

Hoppas allt är bra med er annars förutom dom nattliga äventyren

Kram

2009-03-04 @ 08:09:11
URL: http://anneliej.blogg.se/
Postat av: Chrille

Den vill jag oxå ha. Kanske kan använda mig av den på något sätt.

2009-03-04 @ 11:47:17
Postat av: Lisa

Jag vill också! Under senaste graviditeten väckte jag mig själv preciiis när jag höll på att somna med valrossrosslingar. Chockad smackade jag lite och buffade lite med kudden sådär "ja, vad konstigt det lät liksom... där bortifrån nånstans, inte alls från mig, typ..." Och så samma chock igen några minuter senare. Men när maken påstod att jag börjat snarka vägrade jag konstant befatta mig med ens tanken på nåt dylikt.

Jag tror det gått över sen våra twins anlänt. Eller så har han vant sig. Och jag med... =)

2009-03-04 @ 12:51:24
URL: http://blogg.passagen.se/laisa75
Postat av: Mona

Jadu kompis... tycker lite synd om Helge... har det faktiskt precis som han periodvis! Fast egentligen nog inte lika illa som hos er låter det som! Kram

2009-03-04 @ 19:05:49
Postat av: "Den drabbade"

Ingen kan ana hur många spännande ljud som kan framföras från andra delen av sängen :)

Inspelning pågår och i bästa fall kan säkert "Junior" lägga till lite bufftebäffte i slutmixen

2009-03-04 @ 21:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0