Heja Sverige!

Sverige gjorde en lysande match mot Holland! För visst är det en bedrift att vara proffs och ändå kunna spela så uselt? Jag är ingen specialist men det behöver man nog inte vara för att förstå hur de sög i denna match. Efter Hollands tredje mål gick jag och gjorde något viktigare; skurade toaletten! Jaja. som tur är så gräver jag inte ner mig för en liten förlust för det finns ju trots allt en ljuspunkt i landslaget och det är herr Z. Det spelar ingen roll att han inte spelade så lysande idag. Det räcker med att han är med och förgyller tillvaron för oss tittare! Eller hur L i S-by?

Nu ska jag gå och sova för imorgon ska jag på ett mkt spännande möte och då gäller det att vara pigg och alert! Det känns lite som att sitta ensam på en öde ö då det plötsligt kommer en båt. MAN FÅR INTE MISSA DEN HELT ENKELT! Jag är inte desperat och jag har det bra men ibland får man en chans som kanske inte kommer tillbaka. Återkommer med mer info senare i veckan......

Jag har många drömmar och planer för framtiden. Den största av dem är att bli patolog men jag förstår att det tåget har gått och det enda jag får dissekera är väl hemmets dammråttor. På tal om det så bor det riktiga fetingar i vår källare! Råttor alltså! Jag och sonen brukar roa oss med att slå på rören i taket och jösses vilka biffar det verkar vara. Det är med skräckblandad förtjusning vi gör det för risken finns ju att de kommer ner på golvet och spöar upp oss. Jag är mer rädd för spindlar men det kanske jag får revidera efter den potentiella råttattacken.

Som vanligt byter jag samtalsämne och babblar på om allt mellan himmel och jord. Det är hög tid att hoppa i snarkofagen så jag tackar för mig och säger god natt till er alla!



Se hela bildenSe hela bilden


 







Kommentarer
Postat av: Ali

Sov gott!

2010-10-13 @ 20:16:46
Postat av: laisa

Åh, herregud. Jag har missat detta inlägg HELT.

Han är underbar. SOm någon insiktsfull kvinna sade:

"När Zlatan ler är det som om solen just gått upp".

MERA SOL!!!

Mmm...

2010-10-20 @ 09:33:04
URL: http://laisasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0